Einde vd de trip Patagonia Dreaming - Reisverslag uit Argentina, islas, Antarctica van Marielle Krabbenbos - WaarBenJij.nu Einde vd de trip Patagonia Dreaming - Reisverslag uit Argentina, islas, Antarctica van Marielle Krabbenbos - WaarBenJij.nu

Einde vd de trip Patagonia Dreaming

Blijf op de hoogte en volg Marielle

26 November 2015 | Antarctica, Argentina, islas

Hier mijn laatste verslag vanuit een warm vliegveld in BA. Zondag zoals gezegd naar het meest zuidelijkst dorp vd wereld gevlogen. Leuk dorpje het is een plaats waar mensen naar de Antarctica gaan met de boot dus groote cruise schepen in de haven. Overdag beetje de stad verkend. Dinsdag mijn laatste hike door het nationaal park torre del feugio was een mooie wandeling met verschillende strandjes aan de beagle channel en besneeuwde berg toppie . Je kon hier ook een boottocht nemen over de beagle channel om de pinguïns te zien maar heb dit niet gedaan. Woensdag wederom vroeg op voor de vlucht terug naar BA s. Even omschakelen van 9 graden naar ruim 25 graden (-: er waren stakingen in de stad waardoor verschillende wegen afgesloten waren. Wat een file wat een verkeer. 8 km in bijna 2 uur.... Ook de breedste weg van zuid Amerika gezien met als ik het goed heb 18 wegen naast elkaar. S avonds met de groep naar een tango dinner show geweest. Leuk om een keer gezien te hebben. Vanmorgen met een aantal reisgenoten naar de wijk La Boca geweest, een oude wijk met veel kunst de de welbekende gekleurde huisjes. En natuurlijk het stadion van de Boca juniors gezien.
Op dit moment zit ik te wachten voor mijn vlucht naar Frankfurt/ Amsterdam.

Terug kijkend op de reis waren er veel hoogte punten met name de w hike in Torres del paine en fitz Roy mountain. Super! En daarnaast veel nieuwe leuke mensen leren kennen.

Patagonia dreaming it is!

• 26 November 2015 - 18:58

Heidy:

Jammer dat het avontuur er alweer op zit. Zo te lezen en te zien heb je een super gave reis gehad! Fijne terug reis!

• 26 November 2015 - 20:39

Marielle Krabbenbos: